Kohutav: traagiline lennuõnnetus nõudis mitme jalgpalluri elu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Palmase mängumees lillas mänguvormis. Pilt on illustratiivne.
Palmase mängumees lillas mänguvormis. Pilt on illustratiivne. Foto: Francisco Stuckert/ZUMAPRESS.com

Täna toimus Brasiilias lennuõnnetus, kus reisijate seas oli ka kohaliku jalgpalliklubi Palmase neli mängijat ja klubi juhatuse esimees. Kõik nad hukkusid sündmuskohal.

Palmase meeskond pidanuks homme kohtuma Copa Verde karikamängus Vila Nova klubiga, kuid nüüd on see tühistatud. Põhjus on väga traagiline, sest kohtumisele reisinud neli Palmase mängumeest ja klubi juhatuse esimees hukkusid lennuõnnetuses.

Osa meeskonnast lennutanud väikelennuk tõusis õhku Tocantinsi lähistelt, kuid peagi avastati lennukis viga ning kahjuks ei õnnestunud pilootidel enam hädamaandumist teha. See kukkus alla vaid mõni minut pärast õhkutõusu.

Lisaks viiele Palmase jalgpalliklubi liikmele hukkus õnnetuses lennukipiloot. «Kahjuks polnud selles õnnetuses ühtegi eluga pääsenut,» teatas Palmase kõneisik.

Mäletatavasti on sarnane traagiline õnnetus juhtunud vaid mõni aasta tagasi. 2016. aastal kukkus Kolumbias alla lennuk, mille pardal oli kogu Brasiilia klubi Chapecoense meeskond. Õnnetuses jäid ellu kolm vutimeest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles