BLOGI ⟩ Ilves lõpetas Seefeldi minituuri kolmandas kümnes, Riiber näitas taas klassi

Postimees Sport
Copy
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Kimmo Brandt/Epa/Scanpix

Kahevõistluse MK-sari jätkus sel nädalavahetusel Seefeldis. Kolmepäevasel minituuril lõi kaasa ka Kristjan Ilves. Tulemused leiab alleolevast blogist.

Enne võistlust

Hooaega hiilgavalt alustanud Ilvese vorm pole olnud viimasel ajal kiita. Eelmisel nädalavahetusel Lahtis peetud MK-etapil põrus ta hüppemäel täielikult ning pidi leppima kõigest 42. kohaga. 

«Lahtis jäi hoovõtukiirus aga meeletult madalaks, parematest 2,5 km/h väiksemaks. Niisuguses olukorras kadus hüppetunnetus täiesti ja polnud variantigi saada õiget hoogu sisse,» lausus Ilves Postimehele antud intervjuus.

Ka nädal varem Val di Fiemmes ei õnnestunud tal hüppekindlust leida. Seefeldis ongi esimene eesmärk oma trumpalaga taas sinapeale saada. 

«Kahju on sellest, et suvel-sügisel saavutasin hüpetes stabiilsuse, aga nüüd käivad need üles-alla. Suvine töö andis väga positiivsed ootused ning ka hooaeg algas ilusti. Nüüd on kusagil tekkinud mingi lühis. Loodan, et see oli lühiajaline arusaamatus ühe mäe peal, ühel nädalavahetusel. Üritan sellest välja tulla. Arvan, et suudan siin Seefeldis ajada edasi oma asja, seda, mida olen varem teinud. Siinne mägi on mulle tavaliselt päris hästi sobinud,» mõtiskles Ilves.

Seefeldi MK-etapi ajakava:

Reede
14.30 hüppevõistlus (HS109)
16.30 5 km suusasõit

Laupäev
14.30 hüppevõistlus (HS109)
16.30 10 km suusasõit

Pühapäev 
13.15 hüppevõistlus (HS109)
16.30 15 km suusasõit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles