BLOGI ⟩ Jõuetu Kalev/Cramo sai lähirivaalilt kindlalt lüüa ja langes Ühisliigas eelviimaseks

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidi VTB Ühisliigas tunnistama kodusaalis Krasnojarski Jenissei 86:75 paremust. Mängu käigu ja analüüsi leiab allolevast blogist. 

Enne mängu

Kindlasti jääb eemale tagamängija Chavaughn Lewis, kellele tehakse neljapäeval uus magnetuuring, misjärel pannakse paika edasine plaan. Devin Thomase ja Kregor Hermeti taastumine koroonaviirusest on kulgenud eeldatust raskemini, mistõttu otsustakse nende osalemine alles vahetult kohtumise eel, seisab klubi kodulehel. Küll aga peaks tagasi olema Sten Sokk, kes reedel Zielona Gora vastu tegi kaasa vaid avapoolaja.

Tegemist on väga olulise matšiga, sest Kalev püsib kahe võidu ja üheksa kaotusega 11. kohal, Jenissei kohe nende seljataga (2-10). Novembris alistas Krasnojarski sats Permi Parma ning 24. jaanuaril Astana 77:76. Eesti esiklubi mõlemad võidud pärinevad mängudes Minski Tsmokiga. 

Külaliste rünnakuid veab Venemaa koondislane, endine Moskva CSKA tagamees, 194 cm pikkune Mihhail Kulagin. Ta on kogunud keskmiselt 16,7 punkti, 3,7 lauapalli ja 2,7 resultatiivset söötu. Teised põhitegijad tulevad USAst. Täpselt kahe meetrine ääremängija Leyton Hammonds saagiks on langenud 12,3 punkti ja 4,2 lauapalli.

Parim lauavõitleja on kõigest 198-sentimeetrine keskmängija Dustin Hogue, kes kogunud 11,6 punkti ja 8,5 lauapalli. Kahekohalise punktisummani on jõudnud veel tagamängija Tyus Battle (11,3 silma). Mängujuht Kerron Johnsoni keskmised: 8,4 punkti ja 4,2 korvisöötu.

Tabeliseis:

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles