VIDEO ⟩ Prantsusmaal virutas tsenter rusikaga vastasel lõualuu paigast, kannataja vajab operatsiooni

Postimees Sport
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Rogelio V. Solis/AP/Scanpix

Prantsusmaa korvpalli kõrgliigas läks Roanne’i ja Levallois Metropolitans 92 vahel toimunud kohtumises väikeseks rüseluseks, mis lõppes nõrgemale osapoolele lõualuu mõranemisega ning ta vajab nüüd kirurgilist abi.

Vahejuhtum leidis aset kolmanda veerandaja lõpus, mil 52:46 eduseisus olnud Roanne’i sooritas järjekordset rünnakut ning nende tsenter Boubacar Toure jageles ametivenna Miralem Haliloviciga kolme sekundi alas. Ühel hetkel lajatas Toure Halilovicile paremsirge ning tsenter vaarus väljakult minema.

Situatsioonile asusid kohe vahele vilemehed, kes asusid Halilovici meeskonnakaaslasi rahustama, kes tahtsid Toure käest juhtunu kohta aru pärida. Ühel hetkel tormas obadusest toibunud Halilovic väljakule tagasi ning tahtis Tourega arveid klaarida, kuid viimane oli selleks ajaks juba kohtunike poolt kohtumisest eemaldatud. Senegaallane jääb veel ootama kohaliku alaliidu otsust, millega võidakse talle sätestada rangem karistus.

Juhtunu leidis aset laupäevases liigamängus, mille võitis lõpuks 80:67 Roanne. Selle nädala alguses avaldas Levallois, et nende Halilovicil diagnoositi lõualuu mõranemine ning ta peab minema operatsioonile. Seetõttu jääb ta palliplatsilt eemale vähemalt kolmeks kuuks, mis tähendab ühtlasi enneaegset hooaja lõppu.

Kohtumise ja ka oma tsentri kaotanud Levallois on Prantsusmaa kõrgliigas kaheksa võidu ja kolme kaotusega neljandal kohal. Roanne teenis alles hooaja kolmanda võidu, lisaks on neil viis kaotust, millega ollakse tablie 13. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles