Nadal alistas maratonmängus Federeri ja jõudis finaali

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal jõudis teist korda Austraalia lahtistel finaali.
Rafael Nadal jõudis teist korda Austraalia lahtistel finaali. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste meeste üksikmängu esimeses poolfinaalis kohtusid täna põlised rivaalid, maailma edetabeli teine reket Rafael Nadal ja 3. asetusega Roger Federer.

Mehed olid täna vastamisi 27. korda ning Nadal sai kirja 18. võidu, alistades Federeri 6:7 (5), 6:2, 7:6 (5), 6:4. Kohtumine kestis kolm tundi ja 42 minutit.

Mõlemad mehed näitasid täna suurepärast mängu, aga otsustavatel hetkedel oli Nadal kindlam.

Kuna Austraalias tähistatakse täna Austraalia päeva, katkestati teise seti lõppfaasis mäng kümneks minutiks, sest sisuliselt tennisekeskuse kõrval jõe ääres algas ilutulestik.

Nadali jaoks on tegemist teise Austraalia lahtiste finaaliga, viimati jõudis ta sama kaugele 2009. aastal ning siis ta ka võitis, alistades samuti Federeri.

Nadali tänavune finaalivastane selgub homme, kui vastamisi on maailma esireket ja tiitlikaitsja Novak Djokovic ning 4. paigutatud Andy Murray.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles