Kalev/Cramo naaseb Tartust suure võiduga

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Kalev/Cramo.
Kalev/Cramo. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Eesti-Läti ühisliigas alistas Kalev/Cramo võõral väljakul 78:60 Tartu Ülikool Maks ja Mooritsa.

Avaveerandi võitnud Tartu ei suutnud teisel veerandil sama hooga jätkata ning poolajapausile mindi pealinnaklubi 35:34 eduseisus.

Riietusruumist tagasi tulles oli teravam Kalev/Cramo, kes pani kümne punktiga võidetud kolmandal veerandil jõuvahekorrad paika. Ka viimast vaatust kontrollis Eesti esiklubi, kirjutades tabelisse 18-punktilise võidu.

Võitjate resultatiivseim oli 15 punktiga Janis Kaufmanis. Maurice Kemp ja Marcus Keene said kirja 12 silma. Tartu parimana viskas Charles Barton 21 punkti.

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa peatreener Toomas Kandimaa sõnas pressiteates vahendusel, et tema hinnangul ei suudetud teisel poolajal mängudistsipliini hoida. «Täna oli eesmärk rünnakul distsipliini hoida ja oma võimalused lõpuni mängida. Vaikselt juba esimese poolaja lõpus hakkas meil kannatlikkus kaduma ja see jätkus teisel poolajal. Nad tegid ka oma korrektuurid kaitses ja sundisid meid tegema kiirustatud viskeid. Sellise satsi vastu piisab kui mõned vabad visked mööda panna ja teisel pool lõppeb see kiirrünnaku või ebasportliku veaga,» lausus Kandimaa. 

Turniiritabelis hoiab Kalev/Cramo (11 – 2) Eesti klubide konkurentsis teist kohta. Tartu on kuues (6 – 13).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles