GALERII JA BLOGI ⟩ Uskumatu viimase veerandaja teinud Kalev/Cramo alistas võõral väljakul Moskva CSKA! (3)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond sepistas VTB Ühisliigas suurüllatuse, võõral väljakul alistati 107:102 Mosvka CSKA. Kohtumise käigu leiab allolevast blogist.

Enne mängu

Eesti esiklubi ootab ees Venemaa turnee. Kolmemängulist seeriat alustatakse pühapäeval Moskvas, teisipäeval ja reedel madistatakse Permis sealse Parmaga. Tänasest matšist peaks eemale jääma Chavaughn Lewis, ülejäänud mehed võiks olla rivis. 

Euroliigas teist kohta hoidval CSKA-l on mitu olulist puudujat. Endiselt ei saa vigastuse tõttu kaasa teha Will Clyburn, Andrei Lopatin, Nikola Milutinov ja Tornike Shengelia. Küll aga on rivis Mike James, kes eelmisel nädalal ajutiselt võistkonnast eemaldati. 

Kõmuline tagamees veab tiimi ka Ühisliigas. Ta on võistkonna parimana toonud keskmiselt vaid 22 minutiga 15,8 silma ja 4,4 resultatiivset söötu. Ükski teine täna väljakule tulevatest mängijatest pole kahekohalise punktiskoorini jõudnud. 

Sarnaselt Euroliigale hoiab ka CSKA ka Ühisliigas teist kohta. 13 mängust on kaotatud kolm. Hooaja alguse saadi üllatuslikult lüüa Parmalt, korra jäädi alla Moskva Himkile ja esmaspäeval ka Zielona Gorale. 

«Meid ootab Ühisliigas ees kolm järjestikust mängu, alustame Kalevist. Neil on põhimõtteliselt uus tiim. Mõned mängijad olid vigastatud, ent enamus neist naasevad platsile. Nad mängivad agressiivset korvpalli, kus mängujuhtidel on suur roll. Ilmselt varieerume koosseisuga, aga mõtleme kindlasti võidule,» märkis CSKA peatreener Dmitris Itoudis tiimi kodulehe vahendusel. 

Kalev püsib Ühisliigas eelviimasel kohal. Edestame vaid Minski Tsmokit, kelle vastu oleme tänavu mõlemad võidud noppinud. 

Tabeliseis:

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles