Hüppemäel tagasihoidlikult esinenud Ilves teenis MK-punkte

Christopher Krutto
Copy
Kristjan Ilves Klingenthalis.
Kristjan Ilves Klingenthalis. Foto: Clemens Bilan/Epa/Scanpix

Eesti kahevõistleja Kristjan Ilves jäi Saksamaal Klingenthalis peetaval MK-etapil 24. kohale

 

Ilves hüppas 128 meetri kaugusele ja sai sellega 23. koha. Suusarajale läks ta liidrist Lukas Greidererist ühe minuti ja 56 sekundi võrra hiljem.

Foto: FIS

Sõidus loovutas Ilves ühe koha ja lõpetas selle 24. positsioonil. Võitjaks tulnud sakslasele VInzenz Geigerile kaotas ta 2.56,6.

Viiendalt kohalt suusarajale läinud Geiger edestas finišis 4,1 sekundiga Akito Watabet ja 4,6 sekundiga kolmandale kohale tulnud Lukas Greidereri.

Kuigi täna ei läinud Ilvesel kõige paremini, siis eile tegi eestlane korraliku võistluse. Ta jäi hüppemäel kaheksandaks ja esines hästi suusarajal, saades lõpuks 12. koha.

Seoses erinevate kalendri muudatustega on just Klingenthali võistlus peaproov enne tänavuse hooaja tipphetke ehk maailmameistrivõistlusi. Saksamaa väikelinnas võisteldakse nii laupäeval kui ka pühapäeval suurel hüppemäel ja seejärel 10 km suusarajal.

Saksamaal võistlemisest on loobunud MK-sarja üldliider Jarl Magnus Riiber, kelle edu punktitabelis on endiselt niivõrd suur, et tema esikohta on raske enam kellegi väärata.

Suusavõistlusele antakse start kell 12.30.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles