EMi normi täitnud Verlin: tõmbas silma märjaks

Mariel Gregor
Copy
Foto: Tairo Lutter

Rahvusvahelisel mitmevõistlusel lisaalana kavas olnud 60 m tõkkejooksus täitis Kreete Verlin EMi normi, saades ajaks 8,23.

Verlini ees võitis jooksu juba normi täitnud Diana Suumann, kes sai kirja 8,17 ja parandas isiklikku rekordit. Ksenija Balta nimel olevast Eesti siserekordist 8,16 jäi siiski veel napilt puudu.

Verlin on normi jahtinud juba mõnda aega ja tunnistas, et finišis mõistis ta kohe, et läks hästi. «Kivi langes tõesti südamelt! Kui Diana aega nägin, siis mõistsin, et kuna olin nii tema külje all, siis üle 10 sajandiku ei saa meie vahe olla. Kui minu ajaks öeldi 8,23, siis korraks tõmbas silma märjaks ja kehast käis värin läbi ja kananahk tuli peale,» sõnas Verlin ja lisas, et eilne 60 m isiklik (7,41) andis tänaseks palju kindlust juurde.

«Täna olin enne jooksu juba väga positiivselt meelestatud ja teadsin, et see norm tuleb ära ja pole võimalustki, et ma alla 8,25 jooksen.»

Verlin on koos Suumanniga saanud oma taset tõsta. «Oleme ka trenne koos teinud ja treeningutel alati ühes rütmis liikunud ja võistlustel pole kunagi selge, kumb peale jääb. Seni on Diana peale jäänud, aga loomulikult tahan ma ise temast mööda minna ja pushin end igal võistlusel. Ilma Dianata oleks olnud keeruline seda normi püüda,» lisas Verlin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles