Postimehe spordisaates «Kehakultuur» käis sel nädalal külas Eesti tenniseekspert Margus Uba, kellega vaadati otsa äsja alanud Austraalia lahtistele meistrivõistlustele.

Eesti tennisistid Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi võistlesid edukalt möödunud nädalal Melbourne'is peetud WTA-turniiridel ning see sisendab usku, et Eesti sportlased võivad suuri tegusid teha ka sel nädalal alanud Austraalia lahtistel.

Kui Kanepi jõudis Gippsland Trophy finaali, kus tunnistas belglanna Elise Mertensi 4:6, 1:6 paremust, siis Kontaveiti finaalkohtumine Ann Li vastu Grampians Trophy turniiril jäi korraldajate otsuse tõttu pidamata. Kuigi Kontaveit oli veidi pettunud, et nendega selles osas nõu ei peetud, siis leidis Uba ka sellest positiivseid nurki.

Uba tunnistas Austraalia lahtiste turniiritabelit vaadates ei saa väga palju ühest kohtumisest kaugemale vaadata, sest iga mäng sellises konkurentsis pakub võimalusi kõikidele mängijatele. Lisaks tõi Uba koos Postimehe ajakirjanike Karl-Joosep Küngase ja Ville Arikesega välja need nimed, kes võivad ihaldatud trofee endale pea kohale tõsta.

Kommentaarid
Copy