TWITTERI-MÖLL ⟩ Halepi treener kinnitas, et keegi ei taha Kanepiga vastamisi minna

Christopher Krutto
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Jason Heidrich/ZUMAPRESS.com

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste naiste üksikmängu teises ringis alistas Kaia Kanepi (WTA 65.) 6:3, 6:2 tiitlikaitsja Sofia Kenini (WTA 4.). See pakkus palju kõneainet ka ühismeedias.

Hinnatud tenniseajakirjaniku Ben Rothenbergi sõnul oli küll paberil tegu üllatusega, kuid paljud võisid seda ennustada. «Kanepi on ennast tõestanud hiiglastetapjana, aga Keninil puudus enseusk ja sisemine leek,» ütles Rothenberg.

«Kanepi on üks nendest mängijatest, kes järsku mõnel slämmil ellu ärkab. Sofial [Kenin] ei vedanud, et temaga turniiril nii varakult kohtus,» kirjutas kasutaja Newday.

«Igal korral, kui turniirile jõuame, eriti suurele slämmile, küsib Simona [Halep], kus on Kanepi,» vahendas The Tennis Podcast ühismeedias maailma teise reketi Simona Halepi treeneri Darren Cahilli sõnu. Kusjuures Halepil on õigus Kanepit karta, sest 2018. aasta US Openil langes ta eestlanna vastu juba võistluse avaringis.

«See on üllatus, aga mitte täielik šokk. Ma ei arvanudki, et Kenin kaitseb oma Austraalia lahtiste tiitlit. Kenin on hea, aga ta pole võimas. Kanepil oli tulejõudu ja taas näitas ta, kui ohtlik võib olla,» kirjutas kasutaja OrvilleLloyd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles