Postimehe taskuhääling «Kehakultuur» võttis seekord luubi alla kõik viimase aja ja lähituleviku eestlaste jaoks tähtsamad spordisündmused: Anett Kontaveidi ja Kaia Kanepi teekonna tennise Austraalia lahtistel, laskesuusatamise MMi ja nädala lõpus algava korvpalli EM-valiksarja (loodetavasti) viimase akna.

Nii Kontaveit kui ka Kanepi jõudsid maakera kuklapoolel kolmandasse ringi, kus tuli aga kahjuks reketid pakkida. Edukad esinemised soojendusturniiridel tõstsid küll ootusi, kuid kolmandasse ringi jõudmine pole mingi häbiasi ning oli ju näiteks Kanepi pääsust 16 parema hulka paganama lähedal.

Eelmisel nädalal Sloveenia talispordi Mekas Pokljukas alanud biatloni MM pole eestlastele tohutut rõõmu toonud, kuid eeskätt Johanna Talihärm on hoolitsenud selle eest, et musta masendusse pole laskesuusasõpradel langeda vaja.

Mis on aga lahti hooaja alguses MK-sarjas suurepärase seitsmenda kohaga meeli erutanud Tuuli Tomingaga? Millisteks võiksid kujuneda teisipäeval ja kolmapäeval sõidetavad individuaaldistantsid? Nendele küsimustele üritasimegi vastust leida.

Meeste korvpallikoondis reisib teisipäeval Venemaale, et mängida Permis kolm viimast EM-valiksarja kohtumist. Pilet suurturniirile poleks mingi üllatus ning peatreener Jukka Toijala saab arvestada mitmekülgse koosseisuga. Kas Eesti jõuab EMile? Meie usume küll!

Saates olid Postimehe spordiajakirjanikud Karl Juhkami, Ville Arike ja Henry Lääne.

Kommentaarid (1)
Copy