BLOGI ⟩ Haaland viis Dortmundi võidule, Juventus kaotas Portole

Postimees Sport
Copy
Erling Haaland väravat tähistamas.
Erling Haaland väravat tähistamas. Foto: JULIO MUNOZ/EPA

Jalgpalli Meistrite liiga play-off'i avaringis peavad kolmapäeva õhtul oma esimese lahingu FC Porto ja Torino Juventus ning Sevilla ja Dortmundi Borussia. Mängud algavad kell 22 ning Postimees teeb neist tekstipõhise otseblogi.

Enne kohtumisi:

Kuigi Juventuse mängumootor pole sel hooajal õlitatult nurrunud, on nad Porto vastu kindlad favoriidid. Suurt rolli selles mängib ka tõik, et Itaalia klubis teenib leiba legendaarne Cristiano Ronaldo.

Muide, viimane kord kui Ronaldo kohtus Portoga, lõi ta Manchester Unitedi särki kandes nõnda ilusa värava, et see valiti 2009. aasta ilusaimaks tabamuseks. See oli ka esimene kord, kui FIFA säherdust auhinda välja andis.

Borussia hooaeg on kulgenud üle kivide ja kändude. Hiljuti sai selgeks, et uuest hooajast võtab tiimis juhtohjad üle praegu Mönchengladbachi Borussiat tüüriv Marco Rose, keda hinnatakse väga kõrgelt. Praegu tuleb aga hakkama saada peatreeneri kohusetäitja Edin Terziciga, kelle juhendada on noorte staaride armee, kes pole aga suutnud endast maksimumi välja pigistada.

Sevilla astub Dortmundile vastu imelise vormi pealt. Hispaania klubi on kõikide sarjade peale võitnud viimasest kümnest mängust tervelt üheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles