Kristian Kullamäe: see oli mu elu kõige hullumeelsem mäng!

Ville Arike
, reporter
Copy
Kristian Kullamäe (palliga) võitlemas makedoonlase Kristijan Nikoloviga.
Kristian Kullamäe (palliga) võitlemas makedoonlase Kristijan Nikoloviga. Foto: fiba

Eesti korvpallikoondise mängujuht Kristian Kullamäe rääkis pärast EM-finaalturniirile viinud kohtumist Põhja-Makedooniaga Permis peetud pressikonverentsil, et ta on väga õnnelik, tiimis on kõvasti potentsiaali ning järgmisel aastal loodetakse EMil hästi esineda.

«See oli mu elu kõige hullumeelsem mäng!» ütles Kullamäe alustuseks. «Ehkki kaotasime mängu, olen väga õnnelik enda, tiimi ja kogu riigi üle, et jõudsime EMile.»

Kullamäe rõhutas, et Vana Maailma suurimale korvpallipeole jõudmine on eestlastele väga tähtis. «Näitasime, et meie võistkonnas jagub talenti. Olen tiimi üle väga õnnelik. Meil on meeletu potentsiaal, nüüd loeb ainult see, kui kõvasti teeme tööd edasi. Usun, et oleme juba järgmise aasta EMil valmis hästi esinema.

Täna oli mu karjääri üks raskemaid mänge. Meil on noor tiim, kus napib kogemust, me pole eriti kogenud keerulisi olukordi. Aga meie võistkonnavaim on suurepärane, hoidsime kokku ja saavutasime tulemuse üheskoos, tiimina. Kõik teadsid, mille nimel töö käib,» lisas Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles