Rallitalent ei saa viisaprobleemi tõttu Lapimaa MM-etapil startida

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Marquito Bulacia.
Marquito Bulacia. Foto: LAVadinho/imago images / PanoramiC

20-aastane Boliivia rallitalent Marquito Bulacia ei saa sel nädalavahetusel Põhja-Soomes peetaval MM-rallil osaleda.

«Kahjuks ei olnud meil võimalik viisaprobleemi tõttu Soome territooriumile siseneda. Praegu pole ka piisavalt aega, et seda probleemi lahendada. Oleksime pidanud küsima abi Toksportilt, keda täname mõistva suhtumise eest,» kirjutas Bulacia Facebooki.

Noor Boliivia rallilootus on karjääri jooksul startinud 17 MM-rallil. Sel hooajal sõidab ta Škoda tehasetoega Toksportis ning võistleb WRC 2 klassis. Hooaja avaetapil Monte Carlos saavutas ta koos argentiinlasest kaardilugeja Marcelo Der Ohannesianiga oma klassi neljanda koha. Kõikide R5 autode arvestuses oli ta kaheksas.

Bulacia asemel saab Lampimaa MM-rallil võimaluse 33-aastane norralane Eyvind Brynildsen. Möödunud aastal sõitis ta Toksportiga kaasa kolmel rallil.

Rovaniemi ümbruses sõidetav MM-ralli algab reedel, 26. jaanuaril, mil sõidetakse kaks korda 31,05 km pikkust Sarriojärvi kiiruskatset. Laupäeval on kavas kuus kiiruskatset kogupikkuses 144,04 km. Lõplik paremusjärjestus pannakse paika pühapäeval, kui läbitakse kaks korda 22,47 km pikkune Aittajärvi kiiruskatse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles