UFC võitleja šokeeriv avaldus: olin tiitlimatši ajal purjus

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Paulo Costa (vasakul).
Paulo Costa (vasakul). Foto: Sam Wasson/AFP

Vabavõitleja Paulo Costa tunnistas, et oli UFC 253 raames peetud keskkaalu tiitlimatšis Israel Adesanya vastu veidi purjus ning ei suutnud seetõttu suurt vastupanu osutada.

Septembris peetud matš oli ühepoolne ning lõppes juba teises raundis tehnilise nokaudiga. 29-aastase Costa jaoks oli see profikarjääri esimene kaotus 13 võidu kõrval.

Oma Youtube’i kanalil selgitas Brasiiliast pärit vabavõitleja kaotuse tagamaid. «Olin matši ajal veidi purjus, mul oli kerge pohmell. Ma ei saanud eelnenud ööl jalakrampide tõttu magada. Mäletan, et matš oli kell 9 hommikul ja pidin juba kell 5 üles ärkama. Magama jäin ma alles kell 2.30 ajal,» rääkis ta.

Kuna jalakrambid ei lasknud mehel uinuda, otsustas ta end purju juua. «See on minu süü, mitte kellegi teise. Tegin ise selle valiku, sest mul oli vaja magada. Jõin veini, palju veini. Esmalt jõin ühe pokaali, kuid sellest ei saanud asja. Siis jõin teise, kuid ikka ei jäänud magama. Poole pudeli peal oli sama seis. Lõpuks jõin terve pudeli ära,» selgitas Costa.

Pohmellil oli Costa sõnul tema esitusele suur mõju. «See oli tiitlimatš, aga mina olin unine, haigutasin ega tundud muret. Olin liiga rahulik,» sõnas vabavõitleja, kes naaseb MMA-puuri aprillis, kui kohtub Robert Whittakeriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles