VIDEOD ⟩ Selveri kapteni soovitus Saaremaa meestele: võtke munad pihku

Postimees Sport
Copy
Andrus Raadik vastuvõtul.
Andrus Raadik vastuvõtul. Foto: Gertrud Alatare / volley.ee

Võrkpalli Eesti meistrivõistluse poolfinaalseeria avamängus alistas Tallinna Selver võõral väljakul kindlalt 3:0 (25:22, 25:19, 25:19) Saaremaa VK. Võitjate kapten Andrus Raadik usub, et järgmised lahingud ei pruugi nii kerged tulla. 

«3:0 võit, aga tegelikult tuli meil päris palju jama ka sisse. Meil on veel kõvasti parandamisruumi,» sõnas Raadik kohtumise järel. 

Nurgaründaja sekkus platsile pingilt, ent tõi lõpuks Selverile kaheksa punkti (+7). Viimastel kuudel on sel positsioonil platsil olnud peamiselt Oliver Orav ja Kristo Kollo, ent see kogenud pallurit ei sega. 

«Olin 200 protsenti mänguks valmis. Saame alles enne mängu, kui nimed välja hõigatakse, kes läheb. Kui kuulsin, et [alguses] ei lähe, lülitasin end kohe ümber pingil karjumiseks. See hoiab palju paremini soojas kui põlvetõsted time-out'i ajal,» märkis Raadik. 

«Minu jaoks polnud vahet. Muidu trennis asjad sujuvad. Okei, eilne oli täis... p**k. Aga tõin täna väljakule tulles vajalikku emotsiooni. Enda mäng polnud siiski kõige parem. Paar ilusat asja tegin, aga see on ka kõik. Tähtis oli elavust tuua.»

Hooaega tormiliselt alustanud Saaremaal pole kõige kergemad ajad, sest finantsraskuste tõttu tuli mitu olulist mängijat välja vahetada. Kolme võiduni peetavas poolfinaalseerias on favoriit pigem Selver. Lihtsat jalutuskäiku Raadik aga ei oota. 

«Jah, neil on mõned mehed ära läinud, aga teised peavad nüüd munad pihku võtma, pole midagi teha. Nad ongi raskes olukorras, aga keegi peab siis tegema hakkama. Usun, et nad tulevad ikka tugevamalt tagasi kui täna,» sõnas ta.

Täispikk intervjuu:

Saaremaa kapten Keith Pupart ei tee avamatši kaotusest väga suurt numbrit. «Täna oli Selver parem võistkond, me polnud piisavalt näljased. Ei tulnud täna välja,» arutles nurgaründaja. «See oli alles esimene mäng. Teeme omad vigadeparandused.»

Täispikk intervjuu:

Kolme võiduni peetav poolfinaalseeria jätkub pühapäeval Tallinnas. Postimees näitab kõiki kohtumisi otsepildis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles