Tallinna ja Põlva Serviti duell lükkub koroona tõttu edasi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Viimane lahing Tallinna ja Põlva Serviti vahel toimus vabariigi aastapäeval, siis jäid peale põlvalased.
Viimane lahing Tallinna ja Põlva Serviti vahel toimus vabariigi aastapäeval, siis jäid peale põlvalased. Foto: Helin Potter/Eesti Käsipalliliit

Meeste meistriliigas pidid reede õhtul Kalevi spordihallis vastakuti minema Tallinn ja Põlva Serviti. Kuigi meeskondades pole viimaste testide põhjal positiivseid koroonaproove andnud mängijaid, on siiski piisavalt lähikontaktseid pallureid, et Eesti Käsipalliliit otsustas kohtumise edasi lükata. Uus mängupäev teatatakse lähiajal.

Tallinn hoiab Eesti meistriliigas hetkel 17 punktiga kolmandat kohta, ent on kahe silma võrra eespool asuvast Viljandi HC-st pidanud kaks kohtumist vähem. Põlva Serviti juhib täisedu ehk 32 punktiga. Tallinn ja Serviti on põhiturniiril kohtunud kolm korda ja kõigis mängudes on seni peale jäänud põlvalased.

Meistriliiga tabeliseis:

1. Põlva Serviti 32 punkti

2. HC Viljandi 19

3. Tallinn 17

4. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 17

5. SK Tapa/N.R. Energy 7

6. Raasiku/Mistra 4

Parimad väravakütid: Rail Ageni (Tapa) – 85, Hendrik Koks (Viljandi) – 83, Vahur Oolup (Tapa) – 80, Mathias Rebane (Serviti) – 75, Martin Nerut – 69, Taavi Tibar (mõl Raasiku) ja Dmõtro Jankovski (Kehra) – 66, Marko Slastinovski (Raasiku) – 59 ja Markus Viitkar (Tallinn) – 58 väravat.

Järgmised mängud Eesti meistriliigas:

17.03. kell 19:00  Viljandi HC – Tallinn

23.03. kell 19:00  SK Tapa/N.R. Energy – Põlva Serviti

25.03. kell 19:00  Raasiku/Mistra – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles