Peatreener Teppan jäi teateneliku 13. kohaga rahule: rohkemat polnudki püüda

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Suusakoondise peatreener Jaanus Teppan.
Suusakoondise peatreener Jaanus Teppan. Foto: Kristjan Teedema

Saksamaal Oberstdorfis toimuval põhja-suusaalade MMil jagati täna medaleid meeste 4 x 10 km teatesõidus. Kuldmedali sai ootuspäraselt kaela Norra kvartett, kellele järgnesid Venemaa ja Prantsusmaa. Eesti nelik (Marko Kilp, Kaarel Kasper Kõrge, Alvar Johannes Alev ja Martin Himma) tuli üle finišijoone 13ndana.

«Rahuldav,» vahendas ERRi spordiportaal Eesti suusakoondise peatreeneri Jaanus Teppani Vikerraadiole öeldut. «Igaüks sõitis oma sõidu ära ja ma arvan, et ega seal ei olnudki rohkem püüda. Ilm oli meie jaoks isegi soodsam, et algul ei saadud kõva tempot peale panna ja selles mõttes oli ka huvitav.»

Mis eesmärgiga mindi reedesele sõidule vastu? «Viimast teatesõitu (naiste teatesõit - toim.), mis meil oli, ei saanud me lõpetada, sest saime ringiga sisse, aga täna sõitsime lõpuni, nii et väike edasiminek.»

Rajale pääsenud 18 koondisest oligi Eesti viimane, kes finišisse jõudis. Ülejäänud viis meeskonda (Poola, Läti, Ungari, Brasiilia ja Leedu) said kõik liidritelt ringiga sisse ning võeti rajalt maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles