Liverpool ei ole valmis Premier League’i ohverdama

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Michael Regan/Pool/epa/Scanpix

Liverpooli peatreener Jürgen Kloppi sõnul ei saa klubi lubada Inglismaa meistrivõistluste ohverdamist Meistrite liiga nimel.

Liverpool hoiab Inglismaa kõrgliigas kuuendat kohta, jäädes viimasest Meistrite liigasse viivast ehk neljandast kohast maha nelja punktiga. Liverpooli praegust vormi arvestades on raske ette kujutada, kuidas peaks valitsev meister esinelikusse pääsema.

Samas on Liverpooli seis soodne Meistrite liigas, mille kaheksandikfinaali avakohtumises teeniti Leipzigi üle 2:0 võit. Jalgpallimaailm on näinud ennegi hooaegu, kus koduliigas hädas olev meeskond teeb Meistrite liigas ilma.

Liverpooli kesist liigaseisu silmas pidades olekski Kloppil variant panustada kaardid eurohooajale. Sakslane ei kavatse seda aga teha, sest Liverpool on selleks liiga suur klubi. «Me ei ole Meistrite liigas järgmisesse ringigi jõudnud, seega ei saa ma tiitlivõidust rääkida. Peame esmalt mitu rasket ringi läbima,» ütles Klopp.

«Ilmselgelt ma pole nii kaugele mõelnud. Nädala jooksul on meil kolm mängu, seda niivõrd hilises hooaja faasis. Eks näis, kelle pühapäeval (Fulhami vastu) mängu paneme. Seejärel saame mõelda, kes mängib kolmapäeval (Meistrite liiga korduskohtumist). Aga sellest ei saa rääkida, et me oleksime Inglismaa meistrivõistlustel alla andnud, seda ei juhtu mitte kunagi,» rõhutas ta.

«Liverpool on selleks liiga suur klubi. Meie tulemused lähevad korda väga paljudele. Me võime tühjadel tribüünidel mängida, aga tegelikult teeme seda ju kaamerate ees. Inimesed jälgivad meid ja meie kohustus on iga mäng absoluutselt kõik välja anda. Meie suhtumine pole muutunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles