Eurooplaste edukas mängudepäev NBAs: Valanciunaselt ja Porzingiselt võimsad kaksikduubid, Doncicil järjekordne kolmikduubel

Karl-Joosep Küngas
Copy
Jonas Valanciunas näitas täna enda võimu.
Jonas Valanciunas näitas täna enda võimu. Foto: Justin Ford/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA peeti esimesed kohtumised pärast tavapärast Tähtede mängu. Võidurõõmu said tunda Memphis Grizzlies ja Dallas Mavericks ning suur roll oli nendes Euroopa mängumeestel.

Memphis Grizzliese edukas hooaeg jätkus koduväljakul Washington Wizardsi vastu. Tasavägisest mängust võeti lõpuks skooriliselt kindel 127:112 võit ning suurt rolli mängis selles leedulane Jonas Valanciunas.

Leedu koondise keskmängija viskas üleplatsimehena 29 punkti ning korjas koguni 20 lauapalli. Seejuures tuli üheksa nendest ründelaudadest. See oli tänavu teine kord, kui Valanciunas ühes kohtumises vähemalt 20 punkti ja 20 lauapalli kirja sai.

Memphisele oli tänane võit hooaja 17. ning sellega hoitakse tugevas läänekonverentsis üheksandat positsiooni. Nendest koha võrra kõrgemal on just Dallas Mavericks, kes samuti täna võidulisa teenis.

Dallas oli samuti koduväljakul parem oma suurest rivaalist San Antonio Spursist 115:104. Võidus mängisid suurt rolli nende kaks tähtmängijat Kristaps Porzingis ja Luka Doncic.

Lätlase kontosse kanti täna kaksikduubel, mis koosnes 28 punktist ja 14 lauapallist. Kuue pallikaotusega patustanud Doncic lisas enda poolt kolmikduubli 22 punkti, 12 lauapalli ja 12 korvisöötu. Dallasele oli tänane võit hooaja 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles