F1 pealikud austasid koroonavaktsiini järjekorda, Räikkönen ja teised sõitjad aga mitte (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kimi Räikkönen (vasakul).
Kimi Räikkönen (vasakul). Foto: ANTONIN VINCENT via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC

Bahreini kuningriik pakkus F1 ametnikele ja tiimidele võimalust end koroonaviiruse vastu vaktsineerida. Kui võistlussarja pealikud viisakalt loobusid, siis osa meeskondi kasutas agaralt seda võimalust.

Üheks, kes vaktsiini kiirelt vastu võttis oli Sooma vormeliäss Kimi Räikkönen. Mees otsustas enne hooaja eelseid testisõite, et talle kuluks koroonavaktsiin kindlasti ära.

Selleks oli tal ka kõik õigused olemas, sest Bahrein kinnitas ametlikus teadaandes, et soovib kuninglikku vormelisarja aidata ja sel korral Pfizer/BioNTech koroonavaktsiiniga. Annab see ju võimaluse sportlastel end veidi vabamalt tunda.

Koroonavaksiini kasuks otsustas ka Ferrari meeskond ning Itaalia vormelitiimist said ravimi endale 90% inimestest. Nende hulgas oli ka värskelt võistkonnaga liitunud Carlos Sainz jr, kuid tema tiimikaaslane Charles Leclerc otsustas sellest loobuda, kuna oli äsja viiruse läbipõdenud.

Itaalia meedia teatel käitus sarnaselt Ferrarile ka Mercedese meeskond.

Bahreinis toimuvad sel nädalal tänavuse hooaja ainsad testisõidud. Sakhiri ringrajal sõidetakse ka selle aasta esimene osavõitlus, kuid seda alles kahe nädala pärast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles