Juventus määras Ronaldo hinnasildi

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage/PA Images

Märgid näitavad, et Cristiano Ronaldo aeg Torino Juventuses on läbi saamas. Itaalia meedia andmetel on Juventus valmis 36-aastasest ründajast loobuma 29 miljoni euro eest.

Ronaldo leping Juventusega kehtib 2022. aasta juunini, kuid pärast Meistrite liigas kaheksandikfinaalis konkurentsist langemist räägitakse aina kõvemini portugallase lahkumisest.

Mitmete mängijate kõrgete palkade ja koroonaviiruse mõjude tõttu on Juventusel majanduslikult keeruline aeg ning seetõttu soovitakse Ronaldo maha müüa. Il Corriere dello Sport kirjutab, et kulude katteks on tuleb Ronaldo müügist teenida vähemalt 29 miljonit eurot.

Ronaldo liitus Juventusega 2018. aasta suvel 120 miljoni euro suuruse üleminekutasu eest.

Tõsi, Juventuse spordidirektori Fabio Paratici viimane sõnavõtt Ronaldo müümisele otseselt ei viidanud. «Õnneks on tema lepingut veel aasta järel, seega meil on aega temaga rääkida, kuid see ei ole praegu prioriteet,» vastas ta ründaja tulevikku puudutavale küsimusele.

Hispaania meedias väidetakse, et Ronaldo agent Jorge Mendes peab läbirääkimisi ründaja eelmise koduklubi Madridi Realiga. Kuulujuttude kohta küsiti kommentaare ka peatreener Zinedine Zidane’ilt, kuid tema kommentaarist on raske midagi konkreetset välja lugeda. «Te teate, kes Cristiano on, ja mida ta selle klubi jaoks teinud on. Armastame teda väga. Praegu on ta Juventuse mängija ja mul pole midagi muud öelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles