Foto ⟩ Tänaku tiimikaaslane keeras auto katusele

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Craig Breen.
Craig Breen. Foto: Hyundai Motorsport

Sel nädalavahetusel sõideti Itaalias Rally Il Ciocco e Valle del Serchio, kus teiste seas lõid kaasa ka Hyundai tehasetiimi palgal olevad Thierry Neuville ja Craig Breen, eestlastest oli Saapamaa asfaltteedel tuhisemas ka Robert Virves. 

Neville ja Breen ei kihutanud Itaalias aga oma tavapäraste WRC-tööratsudega, vaid sel korral oli neil istumise all Lõuna-Korea autotootja uus R5-masin, mida nad siis võistlusoludes testisid.

Neuville näitas, et sellega on võimalik võidu kihutada küll: belglane võitis kümnest katsest viis ning edestas lähimat konkurenti ralli lõppedes 22,7 sekundiga. Selleks lähimaks konkurendiks polnud aga teps mitte Breen. 

Iirlane ei jõudnudki nimelt Itaalias finišisse, sest kaotas viiendal katsel auto üle kontrolli, sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Sõitja ega kaardilugeja Paul Nagle siiski viga ei saanud. 

Ford Fiesta Rally4 autoga sõitnud Robert Virves tuli Itaalias kokkuvõttes 38. kohale. Oma klassis (R2B) platseerus saarlane aga kolmandaks, kaotades võidumees Giacomo Guglielminile veidi alla kahe minuti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles