Hyundai uue masinaga üle katuse käinud Breen: see oli vastik õnnetus

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Craig Breen
Craig Breen Foto: Hyundai Motorsport

Kuigi autoralli MM-sarjas on praegu paus, ei tähenda see, et meeskonnad niisama käed rüpes istuksid. Näiteks Hyundai oli sel nädalavahetusel rakkes Itaalias toimunud Rally Il Ciocco e Valle del Serchiol, kus nende sõitjad Thierry Neuville ja Craig Breen panid proovile Lõuna-Korea tiimi uut R5-masinat.  

Neuville näitas, et sellega on võimalik võidu kihutada küll: belglane võitis kümnest katsest viis ning edestas lähimat konkurenti ralli lõppedes 22,7 sekundiga. Breengi kompis edukalt uue neljarattalise piire ning seda otseses mõttes.

Nimelt kaotas iirlane viiendal katsel auto üle kontrolli, sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Kuigi mees ise kutsus seda avariid «vastikuks õnnetuseks», pääsesid nii tema kui ka kaardilugeja Paul Nagle suuremate kriimudeta.

«Ühes kiires paremkurvis lõhkes meie parem esimene rehv, sellele kurvile järgnes aga kohene järsk vasak ning sel hetkel kui ma rooli keerasin, lendas rehv lihtsalt minema ning meie muutusime autos niisama reisijateks,» selgitas Breen õnnetust ühismeediasse postitatud videos. 

«Saime küll raputada, kuid meiega on kõik hästi. Oleme käinud juba ka haiglas, kus meile tehti kõik vajaminevad protseduurid ja kinnitati, et kõik on korras. Aga mõistagi oli see pettumustvalmistav viis, kuidas rallit lõpetada,» sõnas iirlane lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles