Politsei lükkab Fredo ja Sarve süüdistused ümber: me ei kahtlusta valetamist ega valeütlusi (16)

Meinhard Pulk
, reporter
Copy
Getulio Aurelio Fredo.
Getulio Aurelio Fredo. Foto: Madis Veltman

Mia Belle Trisna järel teisena Nõmme Kalju jalgpalliklubi pikaaegset treenerit Getulio Aurelio Fredo seksuaalses väärkasutamises avalikult süüdistanud Birgit Tiku paljastuses ei ole alust seda kahtluse alla seada, kinnitas politsei- ja piirivalveamet Postimehele. Seda vaatamata sellele, et nii brasiillane kui ka tema advokaat Robert Sarv süüdistavad Tikku valetamises.

«Kui ta massaaži tegi, siis ühel hetkel läks asi nii kaugele, et ta tõmbas mul püksid jalast.  /.../ Ta tegi mulle massaaži ja äkitselt käppis mind jalgevahelt. Selle peale reageerisin ja küsisin «what the f**k?». Ta lõpetas,» kirjeldas Tikk oma kogemust 66-aastase Getulioga Soccernet.ee-le. See kõik juhtus 2014. aastal, kui praeguseks 24-aastane Tikk oli alaealine.

Laupäevases Postimehe otsestuudios väitsid nii Fredo kui ka Sarv, et Tikk valetas. «Mingit käperdamist pole olnud. Birgit Tikk valetab. Too tüdruk on lausvaletaja. Jutud tema suguelundi näppimisest ei vasta tõele. Ma isegi palusin tal pärast sessiooni riided selga tagasi panna. Ta soovis lihtsalt tähelepanu,» lausus treener. 

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles