Ronaldo liitumine Manchester Unitediga on tõenäolisem kui Madridi Realiga

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Adam Davy/PA

Pärast Meistrite liigast väljalangemist on aina enam räägitud Juventuse ründaja Cristiano Ronaldo lahkumisest. Hoolimata kõrgest vanusest on 36-aastane ründaja ihaldatud täiendus mitmele tippklubile.

Nende hulka kuuluvad ka tema eelmised koduklubid Madridi Real ja Manchester United. Itaalia väljaande Tuttosporti andmetel on ründaja kõige tõenäolisem sihtpaik – kui ta peaks üldse lahkuma – just Manchester United.

Itaalia meedia andmetel on Juventus valmis Ronaldost, kelle leping kehtib 2022. aasta suveni, loobuma 29 miljoni euro suuruse üleminekutasu eest.

Kuigi Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane ei välistanud Ronaldo taasliitumist, eelistaks Hispaania suurklubi enda ridades näha pigem nooremat ründajat. Nende plaan A on kuuldavasti PSG täht Kylian Mbappe ning plaan B Dortmundi Borussias mehetegusid tegev Erling Haaland.

Seega on Tuttosport veendunud, et Manchester Unitedil on väga head võimalused oma kunagine täht tagasi Inglismaale tuua. Ronaldo mängis Premier League’is kuus hooaega, võites Manchester Unitediga kolm liigatiitlit ja Meistrita liiga.

Kolmas ja ilmselt kõige tõenäolisem variant on, et Ronaldo mängib lepingu lõpuni Juventuses. Itaalia suurklubi peadirektor Fabio Paratici lausus sel nädalal, et neil pole plaanis Ronaldot müüa. «Me hoiame temast kinni ja naudime teda nii palju kui võimalik. Oleme õnnelikud, et ta meiega on,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles