Hyundai pealik Andrea Adamo uuest masinast: eelmisest erineb see nagu mina ja Brad Pitt

Karl-Joosep Küngas
Copy
Hyundai i20 N Rally2.
Hyundai i20 N Rally2. Foto: Hyundai Motorsport

Tänavusel hooajal on suure tõenäosusega võimalus näha ralliradadel Hyundai meeskonna kõige uuemat masinat. Võistkonna pealik Andrea Adamo on vähemalt praegu väga vaimustunud Hyundai i20 N Rally2 autost.

Sarnaselt teistele võistkondadele on ka Hyundai tegemas oma teise astme masina kallal suurt tööd. Peagi vahetatakse välja hetkel ralliradadel ilutsev R5 auto just i20 N Rally2 vastu.

«Need kaks masinat erinevad üksteisest nagu mina ja Brad Pitt. Nõnda on vast kõige kergem seda seletada,» kirjeldas Adamo uut vägilast portaalile Dirtfish.

Viimati testisid uut autot Soome lumistel teedel möödunud kuul WRC-debüüdi teinud Oliver Solberg ja Craig Breen. Varasemalt on seda aidanud arendada ka Ott Tänak.

«Sellel autol on šassii võrreldes eelmisega täiesti erinev. Küll on samaks jäänud nii käigukast, diferentsiaal kui ka ülekanded. Testisõitude käigus on parandatud nii kaalujaotust kui ka bensiinipaaki. Kindlasti ei tohi unustada mootorit, mis on nüüd juba väga võimekas,» jätkas Adamo, kes ise Soomesse ei reisinud, kuna pidi viibima samal ajal Rootsis.

Hetkel on plaan autod ostjatele edastada 1. juulil, kuid seda võib segada koroonapandeemia. «Selline on meie praegune eesmärk,» lõpetas Adamo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles