VIDEO ⟩ LeBron James sai vigastada, Hawksi hea hoog sai jätku

Christopher Krutto
Copy
Lebron Jamesi ootab ees vigastuspaus. Kaua Lakersi täht väljakult eemale jääb, pole veel teada
Lebron Jamesi ootab ees vigastuspaus. Kaua Lakersi täht väljakult eemale jääb, pole veel teada Foto: Robert Hanashiro/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA peeti läinud ööl järjekordsed kohtumised, kus võõrsil teenis oma kaheksanda järjestikuse võidu Atlanta Hawks, alistades 99:94 Los Angeles Lakersi.

Mängu suurim sündmus juhtus teise veerandaja alguses, kui Lakersi täht LeBron James põrkas kokku Hawksi korvpalluri Solomon Hilliga ja lahkus pärast seda vigastusega platsilt. Lakersi sõnul vigastas tähtmängija paremat pahkluud ja hetkel pole veel selge, kauaks ta platsilt eemale jääb.

See teeb Lakersi niigi keerulise olukorra veelgi raskemaks. Lisaks Jamesile peavad nad hakkama saama teise tähtmängija Anthony Davise ja kogenud keskmängija Marc Gasolita. Esimene on sarnaselt Jamesile vigastatud ja teine kogub pärast NBA tervise ja ohutuse protokollide järgimist oma vormi.

Hawksi parimaks tõusis 27 punkti ja 16 lauapalliga John Collins. Lakersi poolelt sai kaksikduubliga hakkama Montrezl Harrell, kes viskas 23 silma ja korjas 11 lauapalli.

Lakers jätkab tugevas läänekonverentsis 28 võidu ja 14 kaotusega kolmandal kohal. 22 võitu ja 20 kaotust kirja saanud Hawks on idakonverentsis neljas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles