Iluuisutamise MMil anti teada juba teisest koroonajuhtumist

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Iluuisutamise MM. Pilt on illustratiivne.
Iluuisutamise MM. Pilt on illustratiivne. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP/Scanpix

Stockholmis toimuvalt iluuisutamise MMilt, kus püüavad olümpiapiletit ka meie sportlased Eva-Lotta Kiibus ja Aleksandr Selevko, ja mida peetakse koroonaajale omaselt mullis, on saabumas esimesed ärevad teated.

Nimelt andis Rahvusvaheline Uisuliit (ISU) oma kodulehel teada, et juba teine MMil viibiv inimene on andnud positiivse koroonaproovi. 

«Väga rohke testimise käigus avastati juba teine positiivne juhtum. ISU ja võistluse korraldajad austavad inimese privaatsust ja teavitavad kõiki osapooli juhtunust ise,» kulges ametlik teade. 

Küll kinnitas ISU, kes mõlemad senised koroonapositiivsed proovid on antud enne mulli sisenemist ning kumbki inimene pole pärast oma positiivse tulemuse teadasaamist ühegi mullis viibiva inimesega kokku puutunud. See siiski ei tähenda, et viirus ei võinuks mõne lähikontaktsega juba varem mulli jõuda.

Kiibus, kes eelmise aasta lõpus koroonaviiruse juba läbi põdes, tuleb MMil vabakava harjutuses jääle juba täna. Samuti lühikavas 24 parema sekka tulnud Selevko võistlus jätkub laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles