Koduaias pussitamise ohvriks langenud Euroopa meister: see valu oli väljakannatamatu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kaisa Sali
Kaisa Sali Foto: Twitter @multisprtcoach

Endine Soome triatleet Kaisa Sali avaldas mullu ühismeedias, et langes koduhoovis pussitamise ohvriks. Nüüd on juhtum jõudnud ka kohtusse, kus soomlanna rääkis oma õudsast kogemusest lähemalt. 

«See mees oli meie hoovis ja rääkisin temaga ka paar sõna juttu. Ta küsis, kust ma tulen ja kuhu lähen. See tundus kahtlane. Mul oli tunne, et asi ei ole õige,» vahendab Ilta-Sanomat naise sõnu.

«Läksin tema juurest eemale, kuid järsku tundsin, kuidas mind löödi kolm korda selga. Tunne oli nagu keegi oleks virutanud suure kiviga. Mees lihtslat jätkas oma teekonda. Nägin nuga ja verd lumele nirisemas,» lausus Sali.

Õnneks suutis endine triatleet endale ikkagi abi kutsuda ja kohele tulnud arstidel omakorda tema elu päästa. «Need olid minu elu kaks kõige hullemat tundi. Valu oli täiesti väljakannatamatu,» meenutas Sali.

Naist rünnanud mees väidab, et tegemist polnud mõrvakatsega, vaid ta tegutses peas olnud häälte soovitusel. «Peas olevad hääled käsivad meil teha äärmuslikke asju,» oli ta videoteel edastatud selgitus.

Mehe sõnul helistas ta esmalt ise hädaabisse, et abi paluda. Seejärel läks ta aga õue ning lõi esimest ette jäänud inimest noaga. «Ütlesin, et tunnen end kehvasti ja vajan abi,» meenutas ta. Vaimsete probleemide tõttu võib mees ka vanglat vältida, kohtuotsus peaks langetatama 16. aprillil. 

Tunamullu professionaalsel tasandil ketsid varna ripitanud Sali andis triatlonile sõrme 1992. aastal. Pika karjääri jooksul osales ta enam kui 150 võistlusel ja tema auhinnakapist võib leida Euroopa meistritiitli ning MM-hõbeda ja -pronksi. Mainekal Hawai Ironmani on ta naiste arvestuses lõpetanud kaks korda viiendana. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles