Video ⟩ Tipptennisist varises Miami turniiril keset mängu kokku

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Michele Sandberg/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Miamis toimuvalt ATP tenniseturniiril juhtus neljapäeval šokeeriv moment, kui briti tennisist Jack Draper (ATP 316.) kukkus lihtsalt keset mängu kokku.  

Miami turniiri näol on tegemist 19-aastase Draperi karjääri esimese ATP-turniiriga, kus ta pääses otse põhitabelisse. Ent avaringi duell kasahhi Kihhail Kukuškiniga (ATP 105.) ei kujunenud kindlasti selliseks, nagu britt lootis.

Nimelt ei suutnud noormees toime tulla Miamis valitseva kuumusega, mis ta lõpuks ka sõna otseses mõttes jalust niitis. Avasetis, seisul 5:6, vajas Draper juba kerget turgutamist, kuid tunamullune Wimbledoni noorteturniiri finalist naasis raskustest hoolimata ikkagi väljakule. 

Kaua ta seal aga vastu ei pidanud, vaid varises peagi kurnatusest kokku. Meelemärkust Draper siiski ei kaotanud, kuid arstid tegelesid temaga mitu head minutit, enne kui noormees jalad alla võttis. Mänguga mõistagi enam ei jätkatud ning Kukuškin pääses loobumisvõiduga järgmisesse ringi. 

«Mul hakkas pea ringi käima, mistõttu koperdasin,» ei teinud noormees sellest pärast mängu aga liiga suurt numbrit. Ta arvas, et oma rolli kokkukukkumisel võis mängida ka hiljuti läbi põetud koroonaviirus: «Pean veel füüsilist parandama: mu vorm pole veel piisavalt hea.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles