Video Kulturisti tabas õõvastav vigastus: mehe rinnalihas rebenes treeningul puruks (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kulturistid. PIlt on illustratiivne.
Kulturistid. PIlt on illustratiivne. Foto: Instagram

Kulturistid on maailma ühed lihaselisemad inimesed ning nende keha vajab pidevat treenimist. Ryan Crowley kuulub ka nende hulka, kuid teda tabas treeningul ebameeldiv vigastus.

Crowley viibib hetkel Dubais treeninglaagris ning tegi tavapärast harjutust surumispingil. Ta proovis rahulikult lühata 220 kg kangi üles, kuid ühtäkki rebenes rinnalihas täiesti puruks.

Õnneks ei jäänud mees siiski kangi alla, kuna tal oli abiks treener, kes jõudis kangi hoida kuniks Crowley selle alt läbi libiseb.

Hoiatus nõrganärvilistele. Video võib sisaldada häirivaid kaadreid.

Kiiresti haiglasse viidud kulturistil diagnoositi tõsine vigastus, sest tema kogu rinnalihas oli luu küljest lahti tulnud. Lisaks oli tekkinud mehel kehasisene verejooks, mis põhjustas meeletud sinakad laigud nii mehe rinnale, küljele kui ka käele.

Talle tehti Dubai haiglas kiiresti ka operatsioon ning nüüd ootab teda taastusravi. «Mul on endiselt valus. Mu keha vajus justkui sõrmedest varasteni kokku. Kuskil polnud mingit jõudu,» selgitas mees pärast operatsiooni ning kinnitas, et proovib karjääri kulturistina veel jätkata.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles