Piltuudis ⟩ Ülemeelik Verstappen kostitas juubilari naljaka vembuga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Max Verstappen üllatas David Coulthardi koogiga.
Max Verstappen üllatas David Coulthardi koogiga. Foto: nordphoto GmbH / Bratic via www.imago-images.de/imago images/Nordphoto

Vormelilegend David Coulthard tähistas täna oma 50. sünnipäeva, kuid pidi enne tähistamist olema tööpostil, kuna töötab teleajakirjanikuna. Pärast intervjuud Bahreini GP kvalifikatsiooni võitnud Max Verstappeniga sai Coulthard hollandlaselt ootamatu üllatuse.

Sarnaselt tavapärasega läksid ajakirjanikud ja sõitjad pärast intervjuusid omateed, kuid Verstappen naasis Coulthardi juurde, et britile õnnesoovid edastada. Tal oli käes suur šokolaadikook.

Coulthard hakkas kohe lähemalt uurima, mis koogil kirjas on, kuid Verstappen ei jätnud seda võimalust kasutamata jätta. Ta lõi sünnipäevalapsele koogi korralikult näkku ning nalja jagus veel pikalt kõikidele seal olnud inimestele.

Max Verstappen David Coulthardile vempu viskamas.
Max Verstappen David Coulthardile vempu viskamas. Foto: HOCH ZWEI via www.imago-images.de/imago images/HochZwei

«Ma oleks pidanud seda ootama. Tänase kiireima piloodi selline tegu on täiesti normaalne tänasel päeval,» sõnas Coulthard naljatades.

Verstappeni hea tuju on ka arusaadav. Ta on hooaja alguses olnud teistele selgelt püüdmatu. Sakhiri ringraja kõikidel vabatreeningutel on ta olnud selgelt teistest üle ning see jätkus ka tänases ajasõidus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles