Hamilton ennustab dramaatilist aastat: lähen hooaja lõpus peast halliks (1)

Postimees Sport
Copy
Lewis Hamitlon.
Lewis Hamitlon. Foto: Hoch Zwei Via Www.imago-images.de/imago Images/hochzwei/Scanpix

Pühapäeval Bahreini Grand Prix võitnud Lewis Hamilton (Mercedes) viskas pärast võistlust nalja, et kui sellist dramaatikat saab näha terve aasta jooksul, siis on ta hooaja lõpus peast hall.

Sakhiri ringrajal toimunud GP viimastel ringidel kiiremini kulgenud Max Verstappeni (Red Bull) rünnakuid edukalt tõrjunud Hamilton ennustab tasavägist hooaega. «Sel hooajal on jäänud veel 22 võistlust. Püha Jumal. Ma lähen hooaja lõpus peast halliks,» viskas Hamilton pärast sõitu nalja.

Ühe oma karjääri kõige vingema võidu võtnud Hamilton jäi viimastel ringidel Verstappeni surve alla. Hollandlase vormelil olid all kümme ringi värskemad rehvid ning ta liikus rajal oluliselt kiiremini. Kuigi Verstappen pääses korraks liidriks, andis ta esikoha tagasi, sest kartis lõikamise eest karistada saada.

«Ma armastasin sellest võistlusest igat minutit. Me teadsime, et jääme Red Bullile kiiruselt alla. Sellise tulemuse saamine andis meile jõudu juurde,» selgitas seitsmekordne maailmameister, kes on eelmistel hooaegadel teatanud, et sooviks rohkem võidu sõita, mitte lihtsalt võite noppida.

«Me ei tea, kui palju on Red Bull kiirem teistel radadel. Me ootasime sellist võidukihutamist pikka aega. See oli aga kõigest üks GP ja me ei tea, mida tulevik toob,» selgitas Hamilton.

Järgmine vormel 1 sarja MM-etapp toimub 18. aprillil Itaalias Imola ringrajal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles