Vihahoos kaptenipaela maha visanud Ronaldo võis Serbia turvamehest teha miljonäri

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo viskas suures vihahoos kaptenipaela vastu maad. Üks õnnelik turvamees võis tänu sellele saada miljonäriks.
Cristiano Ronaldo viskas suures vihahoos kaptenipaela vastu maad. Üks õnnelik turvamees võis tänu sellele saada miljonäriks. Foto: PEDJA MILOSAVLJEVIC/AFP/Scanpix

Üleeile kohtusid jalgpalli MM-valiksarjas Serbia ja Portugal, kes leppisid lõpuks 2:2 viigiga. Nüüd võis jalgpallitähe Cristiano Ronaldo vihapurse teha ühest turvamehest miljonäri.

Üleminutitel jätsid kohtunikud skandaalselt lugemata Ronaldo värava, mis oleks Portugalile toonud võidu. Seetõttu marssis jalgpallitäht väljakult minema ja viskas tee peal murule ka oma kaptenipaela.

Olukorra kasutas ära üks serblane, kes selle maast üles korjas ja müüki pani.

«Müüa Cristiano Ronaldo kaptenipael, mis pärast Portugali värava tühistamist julmalt hüljati. Alghinnaks on miljon eurot ja selle asemel võib pakkuda kahte korterit Belgradis,» seisis portaalis KupujemProdajem üleval olevas kuulutuses.

Serbia meedias spekuleeritakse, et müüja näol oli ilmselt tegu mõne Serbia ja Portugali vahelise kohtumise turvatöötaja.

Kaptenipael jõudis müügis olla vaid ühe päeva ja see tähendab, et kas müüja otsustas suveniiri müügist ära võtta või sai selle eest miljon eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles