Foto ⟩ Manchester Unitedi serblasest jalgpallur vajutas Ronaldole mõnuga

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo ei suutnud uskuda, et kohtunik ei lugenud tema väravat.
Cristiano Ronaldo ei suutnud uskuda, et kohtunik ei lugenud tema väravat. Foto: MIGUEL A. LOPES/EPA

Manchester Unitedi serblasest poolkaitsja Nemanja Matic viskas Portugali jalgpallurite Cristiano Ronaldo ja Bruno Fernandesi üle nalja. Iseasi, kas Portugali mehed selle üle ka naeravad. 

Serbia ja Portugal mängisid laupäeval MM-valiksarjas 2:2 viiki. Tegelikult lõi Ronaldo kohtumise üleminutitel võiduvärava, kuid kohtunikud ei märganud, et pall üle väravajoone läks. Kuna mängul polnud kasutada videokohtunikku ega ka väravajoonetehnoloogiat, lõppeski matš 2:2 viigiga.

Portugali kapten Ronaldo oli kohtunike otsusest šokeeritud ning ta lahkus väljakult mõned sekundid enne lõpuvile kõlamist. Suurest pettumusest rebis ta isegi enda käelt kaptenipaela ja viskas selle maha.

Kuigi Manchester Unitedi poolkaitsja Matic Serbia koondisesse ei kuulunud, pakkus selline lõpplahendus talle palju rõõmu. Kohe sedavõrd palju, et ta otsustas Portugali meeste üle nalja visata.

Nimelt kleepis Matic klubikaaslase Fernandesi riietusruumi kapile töödeldud foto kõnealusest situatsioonist, kus Stefan Mitrovic Ronaldo pealelöögi väravajoonelt puhtaks lõi. «Pall on ju täpselt joone peal. Kas saite nüüd aru, Ronaldo ja Fernandes?» kirjutas ta töödeldud foto juurde.

Nemanja Matic viskas Portugali mängijate üle nalja.
Nemanja Matic viskas Portugali mängijate üle nalja. Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles