TWITTERI-MÖLL ⟩ Kõigi kolme tehasetiimi jätkamine on vahva, aga «rallifännid» vinguvad edasi

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja Hyundai WRC-autoga möödunud talvel Eestis.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Hyundai WRC-autoga möödunud talvel Eestis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ott Tänaku leivaisa Hyundai teatas täna, et nende rallivõistkond jätkab MM-sarja kõige kõrgemal tasemel ka hübriidajastul. Pole mingi ime, et sotsiaalmeedias võeti uudis rõõmsalt vastu, sest käisid ju varem sahinad, et Lõuna-Korea autotootja tiim võib rallipistiku seinast tõmmata.

Üks rõõmustajatest oli Hyundai praegune piloot Thierry Neuville, kelle leping tiimiga saab sarnaselt Tänakuga käesoleva hooajaga läbi.

Hyundai jätkamist peab rallituleviku osas suurepäraseks uudiseks ka Oliver Solberg. Temagi kuulub Hyundai lipu alla, osaledes veebruari lõpus Lapimaal elu esimesel MM-rallil WRC-autoga just Hyundai roolis.

Täna anti teada ka sellest, et Hyundai kõrval võistlevad MM-sarja kõrgeimas klassis vahemikus 2022-24 ka Toyota ja M-Spordi tehasetiimid. Seegi oli uudis, mis tekitas rõõmu.

Ajakirjanik Mike Jennings peab kolme tehasetiimi jätkamist suurepäraseks, kuid usub, et «rallifännid» jätkavad vingumist, et hübriidmootoreid ei peaks kasutama.

Rallisõitja Matthew Jackson usub, et MM-sarjale mõeldes näitab arengukõver suunda ainult ülespoole!

Mõistagi loodetakse ka seda, et tehasetiimide arv kasvab, sest mõnel eelneval hooajal on ju neid olnud oluliselt rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles