Schumacher: Vettel andku gaasi ja lõpetagu vingumine

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ralf Schumacher.
Ralf Schumacher. Foto: ROLF VENNENBERND/AFP

Legendaarse vormelitähe Michael Schumacheri vend Ralf on tüdinenud kaasmaalasest maailmameistri Sebastian Vetteli juttudest erinevate probleemide kohta. Schumacheri sõnul peaks Vettel rohkem sõitmisega tegelema.

«Ta peab rohkem jalga gaasile vajutama, sest oma auto kallal vigisemine ei anna mingit tulemust. Kedagi ei huvita need probleemid. Räägime ju ikkagi vormel 1-st, kus sõitjad teenivad oma töö eest meeletult raha,» selgitas Schumacher.

Sebastian Vettelil peaks jaguma piisavalt kogemusi, et ka kehvemast sõiduvahendist viimane välja pigistada. On ju tegemist neljakordse maailmameistriga, kellel ei tohiks olla vähemalt oma meeskonnakaaslase alistamisega suuremaid probleeme.

Schumacheril on sakslasest kaasmaalasele ka väike soovitus jagada. «Ta peaks taaskord sõitmist nautima hakkama. Ehk oleks mõistlik loobuda mõneks ajaks hobidest ja keskenduda täielikult sõitmisele. Tal on palju oskusi, kuid hetkel keskendub ta liialt segavatele faktoritele. Samas saan aru ka Sebastianist, sest ta lootis midagi enamat tänavusest hooajast,» lõpetas Schumacher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles