Ralliekspert: Tänakul on Hyundais võimalik korrata seda, millega ta sai hakkama M-Spordis

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak kuulub praegu Hyundai hingekirja. Kas 2019. aasta maailmameister jääb paika või vahetab leivaisa?
Ott Tänak kuulub praegu Hyundai hingekirja. Kas 2019. aasta maailmameister jääb paika või vahetab leivaisa? Foto: RAIGO PAJULA/AFP/Scanpix

Kuigi tänavu on autoralli MM-sarjas sõidetud tosinast etapist alles kaks, käivad tuleva hooaja asjus juba rohked spekulatsioonid. Peale selle, et siis võetakse WRCs ehk tugevaimas klassis esimest korda kasutusele hübriidmootorid, võib põnevust pakkuda ka sõitjate turg.

Viis korda autorallis Eesti meistriks kroonitud Margus Murakas usub, et pilootide liikumist on raske ennustada. «Tavaliselt on enam-vähem teada, et Soome ralli ajaks augustis on tehtud tulevaste perioodide kokkuleppeid. Aga see ei ole rusikareegel,» räägib ta.

Ralliajakirjanik Rauno Paltser arvab, et tänavu tuleb olla kannatlikum. «Uudiseid, kes kus sõitma hakkab, saame alles sügisel. Kas septembris või siis pärast Soome rallit, aga mitte varem. Senikaua käivad ilmselt ainult spekulatsioonid ning samal ajal peavad tiimid ja piloodid koos mänedžeridega läbirääkimisi ja avalikkusele hämatakse,» seletab Paltser.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles