Djokovici isa: 15 aastat tagasi ründas Federer mu poega. Ta pole hea inimene

Postimees Sport
Copy
Novak (vasakul)  ja isa Srdna Djokovic (keskel).
Novak (vasakul) ja isa Srdna Djokovic (keskel). Foto: Srdjan Ilic/pixsell/pa Images/scanpix

Meeste tennise esireketi Novak Djokovici isa süüdistas Roger Federeri, nimetades šveitslast heaks tennisistiks, kuid halvaks inimeseks.

Srdan Djokovic on viimastel nädalatel külastanud mitmeid Serbia telesaateid, rääkides seal oma pojast ja varsti algavatest Serbia lahtistest meistrivõistlustest. Samas ei suuda 60-aastane Djokovic seenior hoida keelt hammaste taga ning rääkis sekka ka Federerist.

«Mulle tundub, et läänemaailm on moondunud. Nad on rünnanud Novakit alates päevast, mil temast sai maailma parim mängija ning ta hakkas ohustama Rogerit ja Rafat (Rafael Nadali – toim),» ütles Djokovic.

Srdan Djokovic.
Srdan Djokovic. Foto: Predrag Milosavljevic/SIPA/Scanpix

Djokovici häirib endiselt 15 aasta tagune juhtum. «Välismeedia ei ole meist parimal arvamusel ning me käime neile pidevalt närvidele. Tõele au andes ei taha ka mina nende maailmaga tegemist teha. Roger ründas minu poega 15 aastat tagasi, kui tema oli veel teismeline,» rääkis Srdan Djokovic.

«Roger teadis, et tuleb keegi, kes on temast parem. Ta oli meister, sel hetkel maailma parim, kuid ta pole hea inimene,» pihtis Novak Djokovici isa tele-eetris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles