VIDEO Pikalt vigastuspausilt naasnud Durant näitas klassi ja ei eksinud ühelgi viskel

Christopher Krutto
Copy
Kevin Durant naases vigastuspausilt 100-protsendilise visketabavusega.
Kevin Durant naases vigastuspausilt 100-protsendilise visketabavusega. Foto: Wendell Cruz/USA TODAY Sports/Scanpix

Läinud öösel naases Põhja-Ameerika korvpalliliigas NBA pärast 23-mängulist vigastuspausi platsile Brooklyn Netsi tähtmängija Kevin Durant, kes aitas kodutiimi kohe võiduni.

Nets alistas koduplatsil 139:111 New Orleans Pelicansi. Kuigi 24 punktiga tõusis Netsi parimaks mängujuht Kyrie Irving, siis mängu suurimaks kõnepunktiks oli Duranti naasmine.

Vahetsusest sekkunud ääremängija viskas 19 minutiga 17 punkti, korjas seitse lauapalli ja jagas viis resultatiivset söötu. Kusjuures märgiline on see, et 32-aastane tähtmängija ei eksinud mitte ühelgi viskel (kahesed 3/3, kolmesed 2/2, vabavisked 5/5).

Üleplatsimeheks kerkis Pelicansi mängujuht Eric Bledsoe, kes viskas 26 punkti. Lisaks sellele jäi tema arvele viis lauapalli ja üks resultatiivne sööt.

Kusjuures kaotuses Netsi vastu sai läbi ka supertalendi Zion Williamsoni rekordiline seeria. Nimelt oli Pelicansi noor täht visanud 25 järjestikuses mängus 20 või enam punkti vähemalt 50-protsendilise visketabamusega. Sellega jagab ta nüüd selles arvestuses koos Shaquille O'Neal'iga rekordit. Täna jäi ta «kõigest» 16 punkti peale ja seetõttu rekordi ainuomanikuks veel ei kerkinud. Samas on Williamson alles 20-aastane ja tal on veel kõvasti aega, et see enda nimele tulevikus noppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles