Endine NFLi mängija tappis võika veretöö käigus viis inimest, kellest kaks olid lapsed (2)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Phillip Adams.
Phillip Adams. Foto: Twitter.

Endine NFLi mängija Phillip Adams tappis kolmpäeval Lõuna-Carolinas viis inimest ning võttis seejärel elu ka endalt.

Politsei teatel tungiti kolmapäeval Rock Hillis asuvasse majja, kus tulistati surnuks Robert Lesslie (70), tema abikaasa Barbara (69) ning nende lapselapsed Adah (9) ning Noah (5). Veretöö käigus suri veel majas töötanud 38-aastane James Lewis. Kuulitabamuse sai ka kuues inimene, kelle isikut pole teada. Tema viibib praegu haiglaravil.

Politsei asus massitulistajat ümbruskonnast otsima ning leidis neljapäeva hommikul 32-aastase Adamsi surnukeha.

Kuritöö motiivi pole küll teada, ent uurimisega seotud anonüümne allikas ütles meediale, et endine ameerika jalgpallur Adams oli arstina töötanud Lesslie patsient. Allikas lisas, et Adams tappis end 45-kaliibrilise tulirelvaga.

Adams mängis NFLis kokku viis hooaega, esindades kuute erinevat meeskonda. Liigasse valis ta 2010. aasta drafti seitsmenda ringi valikuna San Francisco 49ers. Seejärel mängis ta New England Patriotsi, Seattle Seahawksi, Oakland Raidersi, New York Jetsi ja viimati 2015. aastal Atlanta Falconsi ridades.

Adams karjääri saatsid vigastused ning sportlase isa sõnul võis poja veretööni viia justnimelt ameerika jalgpall. «Ta oli hea poiss, aga ameerika jalgpall ajas ta sassi. Ta ei rääkinud palju ega seganud kedagi,» ütles Alonzo Adams WCNC TV-le.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles