BLOGI ⟩ Rapla võitles lõpuni, kuid Eesti-Läti liiga pronksmedali noppis Ogre

Ville Arike
, reporter
Copy
Peatreener Toomas Annukil jäi vähe puudu, et tüürida Rapla meeskond veel ühe võiduni.
Peatreener Toomas Annukil jäi vähe puudu, et tüürida Rapla meeskond veel ühe võiduni. Foto: Kristjan Teedema

Eesti-Läti korvpalliliigas peetakse täna otsustavad mängud. Enne BC Kalev/Cramo ja Riia VEFi vahel peetavat finaali tulid väljakule Rapla Avis Utilitas ja Ogre, et selgitada pronksmedali võitja. Läti klubi jäi peale 75:73 ja sai kolmanda koha, Postimees tegi mängust tekstipõhise otseblogi.

Enne mängu:

Rapla ja Ogre meeskonnad selgitavad nii-öelda «lihtsurelike» parima. Kalev/Cramo osaleb VTB Ühisliigas, VEF Meistrite liigas. Nende koosseis on kvaliteetsem ja pink pikem. Sellele vaatamata oli Ogre eile VEFi juba peaaegu võitmas, kuid pidi lõpuks ikkagi kaotusega leppima (85:90).

Ka Rapla andis BC Kalev/Cramole lahingu, jõudes suurest kaotusseisust peaaegu viigini, kuid suurem klubi võttis lõpuks ikkagi jõuga oma (83:63).

Rapla ja Ogre on Riias peetaval kuue meeskonna finaalturniiril miinimumeesmärgi juba täitnud - Rapla sai veerandfinaalis klubi ajaloo suurima võidu, alistades Läti kauase tippklubi Ventspilsi 79:69. Ogre oli aga 77:68 üle Eesti alagrupis Kalev/Cramo järel teisena lõpetanud Pärnu Sadamast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles