USAs üha paremat hoogu leidev Adul jõudis teist korda esikümnesse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anete Liis Adul.
Anete Liis Adul. Foto: Erakogu

Esimest aastat Fairleigh Dickinson ülikooli rivistusse kuuluv Anete Liis Adul on tänaseks mänginud USA pinnal neli võistlust. Eile õhtul lõppenud kahepäevane võistlus tõi Aduli kontosse teist korda esikümne koha. Sealjuures paiknes Adul avaringi järel kolmandal positsioonil.

Adul võttis kõik senised turniirid kokku.

«Minu kõige esimene võistlus ülikooli eest oli 29. märtsil Jumping Brook Country Club’is. Mängisin 83 (+11) lööki ja jäin T9 kohale 36st mängijast. Jäin selle tulemusega enam-vähem rahule, sest olin meie tiimi tüdrukutest kolmas sellel võistlusel ja lisaks oli 50 mph tuul (ca 22m/s – toim). Enamustel radadel oli 3-4 golfikepi tuul kas vastu või tagant ja putata oli väga raske.

Teine võistlus oli 2.-3. aprillil Penn National Golf Club & Inn väljakul, kus toimub 16.-18. aprillil ka NEC Championship. Rada oli huvitav ja esimesel päeval mängisin 84 (+12). Puttasin kahjuks kehvasti ning nii prooviringil kui ka esimese võistlusringi ajal sadas lund, mis oli omamoodi huvitav kogemus. Teisel päeval jäin väga rahule, sest mängisin 76 (+4) ning enamus mänguelementidega jäin rahule. Kokkuvõttes jäin T11 kohale 45st mängijast ning meie tiimi omadest olin taaskord kolmas.

Kolmas võistlus oli 9. aprillil Tumble Brook Country Club’is, kus mängisin 85 (+13) lööki ning kahjuks ebaõnnestusin. Ei saanud raualöökidega hakkama. Olin T32 45st mängijast ning meie omadest viimane. Sellel päeval oli meil kõigil raskusi, sest tiimi parim skoor oli 81 (+9).

Neljas võistlus toimus 11.-12- aprillil Great River Golf Club´is. Tegemist oli väga huvitava väljakuga, kuid kahjuks olid griinid aereeritud ning seetõttu aeglased ja pall hüppas griinil. Jäin enda mänguga väga rahule, sest mängisin kaks head ringi. Esimesel päeval 73 (+1) ning teisel päeval 77 (+5). Olin T10 75st mängijast ning meie tiimi omadest teine.

Järgmine võistlus on NEC Championship 16.-18. aprillini Penn National Golf Club & Inn väljakul. Kahjuks pole me see aasta treeninglaagrites ega soojemates osariikides võistlemas käinud, sest koroona pärast peame oma osariigis olema - vastasel juhul tuleb karantiinis olla. Tavaliselt toimub NEC Championship Floridas, kuid sellel aastal koroona tõttu New Jersey’s,» sõnas Adul oma kommentaaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles