Venemaa ja Itaalia lubavad EMil publiku tribüünidele

Karl-Joosep Küngas
Copy
UEFA Euro 2020 logoga jalgpall.
UEFA Euro 2020 logoga jalgpall. Foto: Jane Barlow/PA

Sul suvel peaks lõpuks toimuma aasta võrra edasi lükatud jalgpalli Euroopa meistrivõistlused ning vähemalt praeguse informatsiooni kohaselt on osades võistluspaikades isegi publik taaskord tribüünidele lubatud.

Agentuuri Ansa teatel on Itaalia valitsus nõustunud lubama Rooma olümpiastaadionile veidi enam kui 18 000 inimest. See teeb kogu staadioni mahutavusest ca 25 protsenti. Väidetavalt on valitsuse otsus saadetud ka Itaalia jalgpalliliidu presidendi Gabriele Gravinale, kes sellega peaks peagi avalikkuse ette tulema.

«Staadionile minemiseks peab olema pealtvaataja vaktsineeritud. Samuti on luba antud neile, kes on juba koroonaviiruse läbipõdenud ning inimene, kelle koroonaproov on negatiivse tulemusega,» seisis teadaandes.

Varasemalt oli teada, et Venemaa korralduskomitee otsustas Peterburis toimuvatele kohtumisele lubada 50 protsenti staadioni mahutatavusest.

Euroopa meistrivõistlused toimuvad 12 erinevas linnas 11. juunist 11. juulini. Roomas mängib oma kohtumised Itaalia koondis, kellele astuvad vastu Türgi, Šveits ja Wales. Samuti peetakse seal üks veerandfinaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles