Video ⟩ Juutuuberist poksija Jake Paul lõi UFC võitleja esimeses raundis nokauti

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jake Paul ja Ben Askren.
Jake Paul ja Ben Askren. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Juutuuberina kuulsaks saanud 24-aastane Jake Paul proovib endale nime teha poksijana. Täna teenis ta profikarjääri kolmanda võidu, kui alistas endise UFC-võitleja, 36-aastase Ben Askreni.

Paul nokauteeris Askreni juba esimeses raundis. Kusjuures kõik tema kolm võitu on tulnud kiire nokaudiga. Karjääri esimeses profimatšis nokauteeris ta avaraundis juutuuberi AnEsonGibi. Mullu novembris lõi ta Mike Tyson vs. Roy Jones Jr soojendusmatši teises raundis matile endise NBA tähe Nate Robinsoni.

Askreni puhul oli Paulil esimest korda vastas tõsine võitleja. Siiski tuleb lisada, et vabavõitlejana 19 võitu ja 2 kaotust (UFC-s 1 võit ja 2 kaotust) teeninud Askren pole suurem asi poksija. Samuti on ta profisportlase karjääri juba lõpetanud ning nõustus Pauliga võitlema üksnes tulusa palgapäeva tõttu. Nimelt teenis Askren matši eest 500 000 dollarit.

Ilmselt seetõttu polnud ta kaotuse üle ka kuigi kurb:

Paul, kes sooviks väga võidelda maailma kuulsaima vabavõitleja Conor McGregoriga, sõnas matši järel, et on näinud kurja vaeva, et nii kaugele jõuda. «Olen neli kuud iga päev treeningsaalis käinud. See on minu elu kõige hullumeelsem hetk. Ütlesin teile kõigile, et löön ta esimeses raundis nokauti. Tõestasin, et olen päris poksija,» sõnas sotsiaalmeediatäht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles