Selver kasseeris kullad sisse. Vollesõbrad närivad aga küüsi

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Selveri kapten Andrus Raadik (vasakul) ja peatreener Rainer Vassiljev tõstmas pea kohale uhket lõvitrofeed.
Selveri kapten Andrus Raadik (vasakul) ja peatreener Rainer Vassiljev tõstmas pea kohale uhket lõvitrofeed. Foto: Tairo Lutter

Kui peatreener Rainer Vassiljev 2017. aastal Maarjamaa tolmu jalge alt pühkis, võttis ta näiliselt endaga kaasa ka kõik Tallinna Selveri võrkpallimeeskonna autasud. Vahepealse kolme aasta jooksul ei lisandunud pealinnaklubi auhinnakappi nimelt mitte ühtegi medalit, rääkimata trofeedest.

Nüüd, mil Vassiljev on Selveri eesotsas tagasi, hakkas klubi kodutandril taas kulda ja karda teenima. Detsembris tuldi esmalt Eesti karikavõitjaks, paar nädalat tagasi lõppenud Eesti meistrivõistlustel tuli küll pärast poolfinaalis Saaremaale alla vandumist leppida pronksiste autasudega, kuid nädalavahetusel võeti saarlastelt nende koduõuel magus revanš ning tuldi seitsmendat korda Balti liiga tšempioniks.

«Kogu austuse juures on see on parim kättemaks, mis olla saab,» kuulutas pisarais Selveri kapten Andrus Raadik pärast mängu. «Terve hooaeg on olnud ülikeeruline ja raske, seda kõikidele meeskondadele. Täna, see hooaeg nüüd niimoodi lõpetada... loomulikult oli meil pärast [Eesti] meistritiitli juba poolfinaalis [Saaremaale] kaotamist raske, aga õnneks tulime sellest välja. Me tahtsime!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles