Kas Jäägerile vabanes koht Rangersis?

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger (paremal) Glasgow Rangersi särgis.
Enar Jääger (paremal) Glasgow Rangersi särgis. Foto: rangers.co.uk

Enar Jäägerit testinud Šotimaa kõrgliigaklubi Glasgow Rangers müüs üleminekuakna viimasel päeval ründaja Nikica Jelavici Inglise meistriliiga klubisse Evertoni. Tehingu väärtuseks hinnatakse umbkaudu 8 miljonit naela.

See võib taas avada Šoti tippklubi ukse Jäägeri ees, kuna peatreener Ally McCoistile anti juba mõnda aega tagasi mõista, et uute mängijate värbamiseks tuleb enne keegi müüa. Rangersis suurt töötasu saanud Jelavici lahkumine vabastab lisaks ka arvestataval määral palgaraha.

Et Jääger on hetkel vabaagent, siis võib ta lepingu sõlmida ka pärast seda, kui talvine üleminekuperiood täna keskööl läbi saab.

Jelavici ostuks samuti raha vajanud Everton on omakorda müümas ründaja Louis Sahat Londonisse Tottenham Hotspurile. Paari päeva eest lahkus klubist juba Dinijar Biljaletdinov, kes naasis Venemaale, Moskva Spartakisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles