Vaata järele ⟩ E-jalgpalli karikaturniiri viimase finaalikoha napsas Johannes Orasi

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

22. ja 23. aprillil selgub Eesti e-jalgpalli koondis, kes asub heitlusesse 500 000 dollarilise auhinnafondiga FIFAe Rahvuste Karikaturniiril (FIFAe Nations Cup), millest võtavad osa kuuekümne riigi e-jalgpalli rahvuskoondised.

Selleks, et selgitada Eesti esindajad, toimub e-jalgpalli karikaturniir, mille avalik kvalifikatsioon leiab aset 22. aprillil ning finaal 23. aprilli. Mõlema turniiri algusajaks on 19:00 ning kui ise ei soovi mängida, saab parimate omavahelisi heitlusi vaadata otseülekande vahendusel, kas www.ejalgpall.ee või Twitch.tv kanalil.

Turniiri mängitakse populaarses FIFA Ultimate Team (FUT) mängulaadis. Kvalifikatsiooniturniiril võib meeskonna reiting olla maksimaalselt 86 ning varumeestepingil peavad olema mängijad, kelle oskuseid on hinnatud 100 palli süsteemis vähemalt 75-le. Maksimaalselt võib võistkonnas olla 2 TOTY/ICON kaarti. Täpsemad reeglid leiab SIIT, kus on võimalus end ka turniirile registreerida.

22. aprilli turniiri võitja saab pääsme 23. aprillil toimuva karikaturniiri finaali, kus ootavad teda juba ees seitse e-jalgpalli meistrivõistluste finalisti. Kahjuks ei saa turniiril osaleda valitsev Eesti meister, Tallinna Kalevi e-spordi võistkonda kuulub Kristjan Baumann, kuna FIFA rahvusvahelistel turniiridel osalemiseks peab olema vähemalt 16 eluaastat vana.

Mai, juuni- ja juulikuu vältel ootavad värskeid koondislasi ees virtuaalselt toimuvad sõpruskohtumised teiste Euroopa rahvuskoondistega. FIFAe Rahvuste Karikaturniiri kvalifikatsioonimängud toimuvad 20.-23. maini. 24 parimat võistkonda tagavad oma pääsmed 18.-22 augustil Kopenhaagenis toimuvale finaalturniirile. Sealne auhinnafond on pool miljonit dollarit.

22. aprilli mänge kommenteerivad Comedy Estonia koomik Karl-Alari Varma ja Postimees Spordi ajakirjanik Aleks Lesk.

23. aprilli turniiri kommenteerivad Postimees Spordi ajakirjanik Christopher Krutto ja Comedy Estonia koomik Karl-Alari Varma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles